Een voormalige maffia-advocaat en een voormalige FBI-agent zijn elkaars concurrenten waar het de dames betreft, maar slaan de handen ineen wanneer de ex-advocaat door de maffia wordt bedreigd.
Titre
Just getting started / written and directed by Ron Shelton
Directeur
Ron Shelton
Acteur
Morgan Freeman Tommy Lee Jones Rene Russo
Langue
Anglais
Éditeur
WW Entertainment, © 2020
1 dvd-video
Date d'enregistrement
2017
Durée
ca. 94 min.
Note
Engels gesproken, Nederlands ondertiteld
EAN
8713045249588

Disponibilité dans les bibliothèques flamandes

Disponible plus de 50 fois dans les bibliothèques flamandes

Commentaires

Amerikaanse actiekomedie (2017) van Ron Shelton (Hollywood Homicide) met Morgan Freeman (The Shawshank redemption, Oblivion) Tommy Lee Jones (No country for old men) en Rene Russo (Nightcrawler). Een voormalige advocaat van de maffia is manager van een resort geworden. Hij is handig in van alles, inclusief het zich vermaken met de dames. Maar hij krijgt op dat vlak concurrentie van een charmante voormalige FBI-agent. De tweestrijd spitst zich toe met betrekking tot de vrouwelijke regionale directeur van de resortketen. Maar als blijkt dat de maffia achter de manager aanzit, slaan ze de handen ineen. Beoordeling IMDb: 4,5 (van 10). Allen Adams (The Main Edge 8-2-’19): Niet grappig, niet onderhoudend, niet goed (0 sterren van 5). Susan Wloszczyna (RogerEbert 8-12-’17): Nogal lui geklungel van Shelton, die 14 jaar wachtte om een nieuwe film te maken maar er dan niets van bakt (1 ster, van 4). Ignativ Vishnevetsky (AV Club 13-12-’17): Impotent zowel wat betreft de verhaallijn als het komi…Lire la suite

À propos de Ron Shelton

Ron Shelton né le 15 septembre 1945 à Whittier (Californie), est un réalisateur, producteur et scénariste américain.

Biographie

Aîné de quatre frères, Ron Shelton grandit à Montecito, une petite ville située au nord-ouest de Los Angeles.

Il fait ses études supérieures à l'université de l'Arizona et au Westmont College (en). Entre 1967 et 1971, il fait carrière dans les ligues mineures de baseball, jouant notamment pour les Red Wings de Rochester.

Il amorce sa carrière au cinéma en signant les scénarios de deux films de Roger Spottiswoode : Under Fire (1983) et La Dernière Passe (The Best of Times, 1986).

En 1988, il écrit et réalise son premier film, Duo à trois (Bull Durham), qui lui vaut d'être nommé p…En lire plus sur Wikipedia

Suggestions