Livre
Néerlandais
Plusieurs formats
Formats accessibles:

Droomvlucht : het verhaal van astronaut André Kuipers

Sander Koenen (auteur), André Kuipers (auteur)

Droomvlucht : het verhaal van astronaut André Kuipers

De aantrekkingskracht van gewichtloosheid was te groot. Op 21 december 2011 vertrok astronaut André Kuipers voor een tweede, lange missie naar de ruimte. Aan boord van het internationale ruimtestation ISS was hij ingenieur, arts, wetenschapper, docent en ambassadeur.
Maar hij is ook echtgenoot, vader van vier kinderen en - nog altijd - een dromer. Met de juiste muziek, foto's van vroeger e

Titre
Droomvlucht : het verhaal van astronaut André Kuipers
Auteur
Sander Koenen André Kuipers
Langue
Néerlandais
Éditeur
Amsterdam: Carrera, 2017 | Autres éditions
288 p.
Date de sortie
30-11-2017
ISBN
9789048843725 (paperback)
Placing suggestion
659.85 (SISO) Ruimtevaart (ZIZO)

Plusieurs formats:

Formats accessibles:

Disponibilité dans les bibliothèques flamandes

Commentaires

De Nederlandse astronaut André Kuipers schreef een voorwoord voor dit boek dat onder zijn supervisie geschreven is door een gerenommeerd journalist. De hoofdstukken behandelen niet-chronologisch bepaalde aspecten van het leven van André Kuipers, te beginnen met zijn langste ruimtereis. Verder is er veel aandacht voor zijn jeugd en zijn lange weg naar de ruimte. De foto's, van de raket en het ruimtestation, maar ook uit het familiefotoalbum, in deze editie in zwart-wit, zijn beperkt tot katernen van drie maal zestien pagina's met ca. twee foto's per pagina afgedrukt. De nadruk ligt op de tekst die vlot is geschreven. Eigenlijk een avonturenroman, maar dan waargebeurd. Geeft inzicht in het doorzettingsvermogen en de opofferingen die nodig zijn om iets bijzonders te bereiken. Kleine druk.

Suggestions