Terwijl stiefvader Brad en biologische vader Dusty samen een gezellig kerstfeest voorbereiden voor het gezin, krijgen ze gezelschap van hun eigen vaders.
Titre
Daddy's home 2 / dir. by Sean Anders ; written by Sean Anders [e.a.]
Directeur
Sean Anders
Acteur
Mark Wahlberg Will Ferrell John Lithgow Mel Gibson 1956-
Langue
Anglais
Éditeur
Paramount, © 2018
1 dvd-video
Date d'enregistrement
2017
Durée
ca. 95 min.
Note
Taalkeuze: Engels, Frans, Spaans Ondertiteling: Nederlands, Frans, Spaans, Deens, Fins, Noors, Zweeds, Engels
EAN
5053083139223

Disponibilité dans les bibliothèques flamandes

Disponible plus de 32 fois dans les bibliothèques flamandes

Commentaires

Vervolg op de komedie 'Daddy's home'* (2015), opnieuw door Sean Anders met hoofdrolspelers Will Ferrell en Mark Wahlberg. Stiefvader Brad en biologische vader Dusty hebben hun strijd om ‘wie is de beste vader’ bijgelegd en voeden nu samen met hun (ex)vrouw Sarah de kinderen op. Terwijl ze bezig zijn met de voorbereiding van een gezellig kerstfeest krijgen ze gezelschap van hun vaders: Kurt (Mel Gibson), een macho en womanizer en Don (John Lithgow), even zachtaardig en zorgzaam als zijn zoon. Het gezelschap vertrekt naar een gehuurd huis in een skioord, waar de zaken behoorlijk uit de hand lopen. Owen Gleiberman (variety.com) schrijft dat de film volgens een formule is gemaakt en concludeert: ‘You will feel good, for half a minute. The same way that you’ll chuckle, for a moment. That’s what happens when a Hollywood comedy is a Christmas present that’s all package.’

À propos de Sean Anders

Sean Anders est un réalisateur et scénariste américain,.

Filmographie

Comme réalisateur

  • 2005 : Never Been Thawed
  • 2008 : Sex Drive
  • 2012 : Crazy Dad (That"s My Boy)
  • 2014 : Comment tuer son boss 2 (Horrible Bosses 2)
  • 2015 : Very Bad Dads (Daddy's Home)
  • 2017 : Very Bad Dads 2 (Daddy's Home 2)
  • 2018 : Apprentis parents (Instant Family)

Liens externes

Suggestions