DVD
Anglais

Daddy's home ; Daddy's home 2

Sean Anders (directeur), Mark Wahlberg (acteur), Will Ferrell (acteur)
De competitie tussen een stiefvader en een biologische vader leidt tot veel lastige situaties.
Contenu
Dvd 1 Daddy's home (2015)
Dvd 2 Daddy's home 2 (2017)
Titre
Daddy's home ; Daddy's home 2 / dir. by Sean Anders ; written by Sean Anders [e.a.]
Directeur
Sean Anders
Acteur
Mark Wahlberg Will Ferrell John Lithgow Mel Gibson 1956-
Langue
Anglais
Éditeur
Paramount Pictures, © 2018
2 dvd-video's
Durée
ca. 180 min.
Note
Taalkeuze: Engels, Frans, Spaans Ondertiteling: Engels, Nederlands, Frans en andere talen
EAN
5053083139247

Disponibilité dans les bibliothèques flamandes

Disponible plus de 11 fois dans les bibliothèques flamandes

Commentaires

Verzamelbox met twee Amerikaanse komedies van Sean Anders. Stiefvader Brad (Will Ferrell) probeert de beste vader voor de kinderen van zijn vrouw Sarah te zijn, maar hij wordt toch op afstand gehouden. Als de biologische vader en alfaman Dusty (Mark Wahlberg) zich in het gezin probeert terug te vechten belanden de twee in een wedstrijd vadertje spelen. In de vervolgfilm hebben de twee hun strijd bijgelegd en voeden nu samen met hun (ex)vrouw de kinderen op. Terwijl ze bezig zijn met de voorbereiding van een gezellig kerstfeest krijgen ze gezelschap van hun vaders: Kurt (Mel Gibson), een macho en womanizer en Don (John Lithgow), even zachtaardig en zorgzaam als zijn zoon. Het gezelschap vertrekt naar een gehuurd huis in een skioord, waar de zaken behoorlijk uit de hand lopen. Beide films zijn door de recensenten kritisch ontvangen.

À propos de Sean Anders

Sean Anders est un réalisateur et scénariste américain,.

Filmographie

Comme réalisateur

  • 2005 : Never Been Thawed
  • 2008 : Sex Drive
  • 2012 : Crazy Dad (That"s My Boy)
  • 2014 : Comment tuer son boss 2 (Horrible Bosses 2)
  • 2015 : Very Bad Dads (Daddy's Home)
  • 2017 : Very Bad Dads 2 (Daddy's Home 2)
  • 2018 : Apprentis parents (Instant Family)

Liens externes

Suggestions