DVD
Anglais

Cats & dogs 3 : paws unite!

Sean MacNamara (directeur), John Coda (compositeur), Melissa Rauch (acteur)
De slechte Pablo the Parrot kraakt het draadloze systeem dat de vrede tussen honden en katten bewaakt. Roger the Dog en Gwen the Cat stellen een team samen van onervaren geheim agenten die via hightech snufjes én ‘old school’ technieken de schurk moeten verslaan. Vanaf ca. 9 jaar.
Titre
Cats & dogs 3 : paws unite!
Directeur
Sean MacNamara
Compositeur
John Coda
Acteur
Melissa Rauch Max Greenfield George Lopez
Langue
Anglais
Titre parallèle
Comme chiens & chats 3
Éditeur
Warner Bros. Entertainment, © 2020
1 dvd-video
Date d'enregistrement
2020
Durée
80 min.
Note
Audio: Engels, Frans, Duits, Deens, Fins, Noors, Zweeds, Pools Ondertitels: Nederlands, Frans, Zweeds, Deens, Fins, Noors, Arabisch, Duits voor doven en slechthorenden, Engels voor doven en slechthorenden
EAN
5051888250280

Disponibilité dans les bibliothèques flamandes

Disponible plus de 50 fois dans les bibliothèques flamandes

Commentaires

Actiekomedie van Sean McNamara (Bratz; Casper), het vervolg op ‘Cats & dogs’* (2001) en ‘Cats & dogs: de wraak van Kitty Galore’* (2010). Het is nu tien jaar geleden dat een wapenstilstand gesloten werd tussen honden en katten. Geheim agenten Roger the Dog (met de stem van Max Greenfield) en Gwen the Cat (Melissa Rauch) bewaken zonder dat de mensen er iets van merken de vrede in de dierenwereld. Via een draadloos systeem worden katten en honden gevolgd en gekalmeerd als er toch conflicten ontstaan. De slechte Pablo the Parrot (George Lopez) weet echter het systeem te kraken en zet de dieren tegen elkaar op. Roger en Gwen stellen een team samen van onervaren geheim agenten die via hightech snufjes én ‘old school’ technieken (hun neus en oren) de schurk moeten zien te verslaan. Evenals deel 1 en 2 zit de film vol flauwe humor en slapstick. Door speciale animatietechnieken kunnen de honden en katten 'echt' praten. Vanaf ca. 9 jaar.