Onder het genot van vele drankjes en een advies van een ex-bajesklant komen de vrienden Nick, Kurt en Dale tot een 'slim' plan om hun afschuwelijke bazen uit de weg te ruimen.
Langue
Anglais
Éditeur
Warner Home Video, 2012
1 dvd-video
Date d'enregistrement
2011
Durée
94 min.
Note
Taalkeuze: Engels, Frans, Italiaans, audiodescriptie in het Engels Ondertiteling: Nederlands, Frans, Engels en Italiaans voor slechthorenden
EAN
5051888086285

Plusieurs formats:

Disponibilité dans les bibliothèques flamandes

Disponible plus de 100 fois dans les bibliothèques flamandes

Commentaires

Amerikaanse zwarte komedie uit 2011 van Seth Gordon (vele afleveringen van The Office), met Jennifer Aniston (Just go with it; The Switch; Friends), Jason Bateman, Charlie Day, Jason Sudeikis, Colin Farrell e.v.a. Voor de drie vrienden Nick, Kurt en Dale wordt elke werkdag overschaduwd door hun verschrikkelijke bazen. De dagelijkse sleur zou veel dragelijker worden als deze bazen zouden verdwijnen. Ontslag nemen is geen optie in deze tijd van recessie. Maar onder het genot van vele drankjes en een advies van een ex-bajesklant komen de vrienden tot een 'slim' plan om de bazen uit de weg te ruimen. Ab Zagt (Almegeen Dagblad (28-7-'11) geeft 3 (van 5) sterren: ''Horrible bosses' vliegt voortdurend uit de bocht omdat de grappen nogal dik worden aangezet. Het gedurfde optreden van Aniston in verreweg haar platste rol tot nu toe is af en toe best geestig.' Dana Linssen (NRC 27-7-'11) geeft 3 (van 5) balletjes en komt tot de conclusie 'De brille ontbreekt bij grofgebekte filmsterren.'

À propos de Seth Gordon

Seth Gordon, né le 15 juillet 1974 à Evanston, est un réalisateur, producteur et monteur américain. Il a produit et réalisé des films pour le cinéma et la télévision, pour le compte de différents studios, dont le PBS, ainsi que pour la Fondation Gates et l'ONU. Ses films ont été présentés au Sundance Film Festival et le Festival du Film Slamdance.

Filmographie

Comme réalisateur

  • 2007 : The King of Kong
  • 2008 : Tout... sauf en famille (Four Christmases)
  • 2011 : Comment tuer son boss ? (Horrible Bosses)
  • 2013 : Arnaque à la carte (Identity Thief)
  • 2017 : Baywatch : Alerte à Malibu (Baywatch)
  • 2017 : Atypical

En lire plus sur Wikipedia

Suggestions