De pratende teddybeer Ted wil graag een kind samen met zijn menselijke vriendin. Omdat de wet dit niet toelaat begint Ted een rechtszaak.
Titre
Ted 2 / dir. by Seth MacFarlane ; written by Seth MacFarlane ... [et al.]
Directeur
Seth MacFarlane 1973-
Compositeur
Walter Murphy
Acteur
Mark Wahlberg Amanda Seyfried
Langue
Anglais
Éditeur
Universal, 2015
1 dvd-video
Date d'enregistrement
2015
Durée
ca. 110 min.
Note
Taalkeuze: Engels, Frans, Spaans, Italiaans Ondertiteling: Nederlands, Engels voor slechthorenden, Frans, Spaans, Deens, Fins, IJslands, Italiaans, Noors, Portugees, Zweeds, Arabisch, Hindi
EAN
5053083037147

Disponibilité dans les bibliothèques flamandes

Disponible plus de 100 fois dans les bibliothèques flamandes

Commentaires

Vervolg op het onverwachte kassucces en ook door de critici goed gewaardeerde comedy over de vuilbekkende en oversekste teddybeer Ted*, het tot leven gekomen jeugdvriendje van John (Mark Wahlberg). Met onder meer Morgan Freeman, Mark Wahlberg en Amanda Seyfried onder regie van Seth MacFarlane. In dit verhaal heeft Ted een vriendin aan de haak geslagen en nu wil hij kinderen. Maar voor hij vader kan worden, moet hij voor de rechtbank aantonen dat hij genoeg mens is. André Waardenburg (NRC 12-8-'15) geeft 2 sterren: 'Ted 2 voelt als een komisch schot hagel waarvan te weinig grappen doel treffen.' 'Misschien is Ted 2 te sentimenteel vergeleken bij zijn voorganger en zijn sommige aspecten van het plot te ver doorgevoerd, maar de foute grappen stapelen zich snel op. Vooral de scène in een spermabank zorgt voor veel hilariteit', schrijft Ab Zagt (AD 13-8-'15). 'De overdosis lompe spot is nog altijd goed voor een glimlach', vindt Bor Beekman (Volkskrant (13-8-'15) en geeft 3 sterren.

À propos de Seth MacFarlane

CC BY-SA 2.0 - Image by Gage Skidmore from Peoria, AZ, United States of America

Suggestions