Een New Yorkse toneelschrijfster wordt gedumpt door haar vriend, ontslagen door haar bazin en ziet het leven niet meer zitten. Ze verzint een list die zo slecht uitpakt dat ze gedwongen wordt weer bij haar moeder in te trekken.
Langue
Anglais
Éditeur
A Film, 2013
1 dvd-video
Date d'enregistrement
2012
Durée
99 min.
Note
Engels gesproken Ondertiteling: Nederlands
EAN
8716777948941

Disponibilité dans les bibliothèques flamandes

Disponible plus de 18 fois dans les bibliothèques flamandes

Commentaires

Amerikaanse komedie uit 2012 van Shari Springer Berman en Robert Pulcini (American splendour; The Nanny diaries). Met Kristen Wiig (Bridesmaids), Darren Criss (Glee), Matt Dillon, Annette Bening. Imogene, een New Yorkse toneelschrijfster, wordt gedumpt door haar vriend en ontslagen door haar bazin Ze ziet het leven niet meer zitten en verzint een list die zo slecht uitpakt dat ze gedwongen wordt bij haar moeder in te trekken. Henny Wouters (Cinemagazine,i) geeft 3 (van 5) sterren: 'Een lichtgewicht komedie, maar van het opgewekte soort.' Jann Ruyters (Trouw 18-7-'13) geeft 3 (van 5) sterren: 'De steracteurs bevestigen hun reputatie, maar het script kabbelt. Geestig zijn wel de jaren tachtig tiener outfits waarin Wiig zich hult (...).'

À propos de Shari Springer Berman

Shari Springer Berman (né le 13 juillet 1963 à New York) et Robert Pulcini (né le 24 août 1964 à New York) sont un duo de réalisateurs et scénaristes américain. Leur documentaire American Splendor (2003) a été nommé aux Oscars et a remporté de nombreux prix.

Berman et Pulcini sont mariés depuis 1994, et ont adopté un enfant, Antonio.

Filmographie

  • 1993 : Miss Ruby's House de Lisa Collins (producteurs)
  • 1997 : Off the Menu: The Last Days of Chasen's
  • 2000 : The Young and the Dead
  • 2002 : Hello, He Lied (TV)
  • 2003 : American Splendor (également scénaristes)
  • 2006 : Wanderlust (documentaire télévisuel) (également scénaristes)
  • 2007 :…En lire plus sur Wikipedia