Daisy
Néerlandais

Voettocht naar Santiago de Compostela : de spirituele reis van een bijzondere vrouw

Shirley MacLaine (auteur), Ingrid Van Langenhove (narrateur)

Voettocht naar Santiago de Compostela : de spirituele reis van een bijzondere vrouw

Verslag van de spirituele voetreis van de Amerikaanse filmster naar Santiago de Compostela in 1994, waarbij ze diverse ontmoetingen heeft met mensen uit haar vorige levens.
Titre
Voettocht naar Santiago de Compostela : de spirituele reis van een bijzondere vrouw
Auteur
Shirley MacLaine
Narrateur
Ingrid Van Langenhove  (inlezer)
Langue
Néerlandais
Langue originale
Anglais
Titre original
The Camino, a journey of the spirit
Distributor
Brussel: Luisterpunt, 2000
1 cd
Durée
8:40
Éditeur original
Forum
Note
Stem: Vrouw Vlaamse stem Livre converti

Plusieurs formats:

Disponibilité dans les bibliothèques flamandes

Disponible plus de 2 fois dans les bibliothèques flamandes

Commentaires

In 1994 liep de auteur - die in meer dan 50 films speelde en diverse bestsellers over haar spirituele ontwikkeling op haar naam heeft staan zoals "Op glad ijs"* - de beroemde pelgrimstocht van ca. 800 km. naar Santiago de la Compostella. In het verslag van haar spirituele reis staan de ontmoetingen met mensen uit haar vorige levens (zoals de Zweed Olav Palme en Johannes de Schot), de wisselwerking tussen mens en aarde en ontmoetingen op zielsniveau centraal. Ze keert daarbij terug naar de verloren beschavingen van Lemurië en Atlantis. Ze brengt de reis tot een goed einde ondanks de opdringerigheid van veel journalisten en fotografen. Een boeiend, maar soms langdradig verslag. Wit omslag met een bijna kleurloze foto van een wandelaar met ijzige bergen op de achtergrond; op de schutbladen staan de vele paspoortstempels die de schrijfster in de maanden juni en juli 1994 verzameld heeft tijdens de beschreven reis.

À propos de Shirley MacLaine

Shirley MacLaine [ˈʃɜrli məˈkleɪn], née Shirley MacLean Beaty, le 24 avril 1934 à Richmond (Virginie), est une actrice, danseuse et écr…En lire plus sur Wikipedia

Suggestions