DVD
Anglais

Scandal. Het complete eerste seizoen

Shonda Rhimes (scénariste), Chad Fischer (compositeur), Kerry Washington (acteur)
Olivia Pope is leider van een team crisismanagers in Washington D.C. die als binnen de politieke elite zich een schandaal ontwikkelt onmiddellijk worden ingeschakeld om een publicitaire ramp te voorkomen.
Contenu
Disc 1 Afl. 1-4
Disc 2 Afl. 5-7
Titre
Scandal. Het complete eerste seizoen / created by Shonda Rhimes
Scénariste
Shonda Rhimes
Compositeur
Chad Fischer
Acteur
Kerry Washington
Langue
Anglais
Éditeur
ABC Studios, 2013
2 dvd-video's
Date d'enregistrement
2012
Durée
ca. 300 min.
Note
Taalkeuze: Engels, Frans, Duits Ondertiteling: Nederlands, Frans, Engels, Duits, Engels voor slechthorenden
EAN
8717418414276

Disponibilité dans les bibliothèques flamandes

Disponible plus de 100 fois dans les bibliothèques flamandes

Commentaires

Eerste seizoen (2013) van een Amerikaanse tv-serie van ABC gecreëerd door Shonda Rhimes (Grey's anatomy; Private Practice). Met Kerry Washinton in de hoofdrol als Olivia Pope, leider van een team crisimanagers in Washington D.C. Als zich binnen de politieke elite een schandaal ontwikkelt, worden onmiddellijk de 'fixers' ingeschakeld om een (publicitaire) ramp te voorkomen. Het gaat zoal om politieke intriges en machtsmisbruik. Ze onderhandelen met de Oekraïense onderwereld, verdedigen een Irakheld die er van verdacht wordt zijn vriendin te hebben gedood en ze dealen met privé-problemen van de president. Hun eigen privéleven kunnen ze echter minder goed managen. Lori Rackl (Chicago Sun-Times,4-4-'12) vindt de problemen veelal ongeloofwaardig, maar vindt de serie goed geacteerd en origineel. Jim Thomas (Dvd-Verdict,i) geeft 90 punten (van 100) voor het tweede seizoen en zegt: 'This is pure melodrama, the soapiest of soaps' en vindt de serie grappig, gigantisch snel en over de top.

À propos de Shonda Rhimes

CC BY-SA 4.0 - Image by Liberty Media for Women, LLC

Shonda Rhimes, née le 13 janvier 1970 à Chicago (Illinois), est une réalisatrice, productrice et scénariste américaine.

Elle est notamment connue pour avoir créé les séries Grey's Anatomy, Private Practice et Scandal. Elle est également la productrice exécutive des séries Murder, Grey's Anatomy : Station 19 ou encore La Chronique des Bridgerton. Surnommée The Queen of Television, elle a pu créer, grâce à son succès, sa propre société de production nommée ShondaLand.

Biographie

Enfance et formation

Shonda Rhimes naît le 13 janvier 1970 à Chicago (Illinois)En lire plus sur Wikipedia