Livre
Néerlandais
Plusieurs formats
Formats accessibles:

Op de groei. 1, Lekker eten begint in de buik : zwangerschap - 9 maanden

Sofie Dumont (auteur)

Op de groei. 1, Lekker eten begint in de buik : zwangerschap - 9 maanden

Gerechten voor zwangeren en de eerste hapjes voor de baby tot 9 maanden, met tips, natuurlijke remedies tegen zwangerschapskwaaltjes en adviezen voor een gevarieerde voeding vol met noodzakelijke voedingsstoffen.
Titre
Op de groei. 1, Lekker eten begint in de buik : zwangerschap - 9 maanden
Auteur
Sofie Dumont
Langue
Néerlandais
Édition
1
Éditeur
Antwerpen: Manteau/WPG, 2015
208 p. : ill.
ISBN
9789022331835 (hardback)
Placing suggestion
628.44 (SISO) Zwangerschap ; Zwangerschap (ZIZO)

Plusieurs formats:

Formats accessibles:

Disponibilité dans les bibliothèques flamandes

Disponible plus de 150 fois dans les bibliothèques flamandes

Commentaires

Sofie Dumont is een bekende Belgische op kookgebied. Zij was Lady Chef of The Year 2009 en presenteert een dagelijks kookprogramma op VTM. Haar zwangerschap en de geboorte van dochter Grace inspireerden haar tot dit kookboek, het eerste deel van wat een reeks moet gaan worden. Het beschrijft gerechten voor zwangeren en de eerste hapjes voor de baby tot 9 maanden. Het boek ziet er erg mooi uit: modieuze pasteltinten, sfeervolle foto’s. De recepten zijn gezond maar ook bijzonder aantrekkelijk en lekker. Dumont geeft tips voor natuurlijke remedies tegen zwangerschapskwaaltjes en adviezen voor een gevarieerde voeding vol met noodzakelijke voedingsstoffen. Leuk zijn de ideeën voor de babyborrel en de alcoholvrije mojito doet niet onder voor de variant met alcohol. De babymaaltijden zijn geschikt voor de baby vanaf 8 maanden en ook voor de ouders heerlijk. Voor de baby worden geen zout of kruiden toegevoegd en het geheel wordt gepureerd, de ouders kruiden naar smaak en kauwen zelf. Een heel…Lire la suite

À propos de Sofie Dumont

Sofie Dumont, née le 7 mars 1974 à Bruxelles, est un chef cuisinier belge, lauréate du titre Lady Chef of The Year belge en 2009.

Formation

Sofie Dumont suit une formation de chef cuisinier à l'école Elishout à Anderlecht, un cours d'œnologie à l'école hôtelière Ter Duinen à Coxyde, une formation de traiteur à Ter Groene Poort à Bruges et une année de spécialisation desserts à Coloma (nl) à Malines.

Biographie

Mariée le 1er juin 2013 avec Wim Vannechten, elle est maman de Grace Lio Summer, née le 22 janvier 2013. La famille habite …En lire plus sur Wikipedia