Livre
Néerlandais
Wanneer een vrouw midden in de nacht via een website een huis bekijkt dat te koop staat, ziet ze er een lijk in een plas bloed liggen dat even later verdwenen blijkt te zijn.
Titre
Verborgen gebreken
Auteur
Sophie Hannah
Traducteur
Anna Livestro
Langue
Néerlandais
Langue originale
Anglais
Titre original
Lasting damage
Édition
2
Éditeur
Utrecht: De Fontein, 2014 | Autres éditions
431 p.
ISBN
9789032514860 (paperback)

Plusieurs formats:

Formats accessibles:

Plusieurs langues:

Disponibilité dans les bibliothèques flamandes

Disponible plus de 150 fois dans les bibliothèques flamandes

Commentaires

Als ze op een huizensite kijkt, ontdekt Connie een lijk. Even later is dat verdwenen. Iedereen twijfelt aan het verhaal van Connie die niet erg stabiel lijkt, tot er een andere vrouw is die hetzelfde heeft gezien. Deze psychologische thriller is tamelijk ingewikkeld. Er lopen verschillende verhaallijnen door elkaar met personages die hun eigen problemen hebben. De vele adressen waarmee de hoofdpersonen verbonden zijn, maken het ingewikkeld evenals de familierelaties die niet hecht zijn. Pas halverwege het verhaal wordt het echt spannend en aan het einde zijn er gelukkig verklaringen van betrokkenen waardoor de ontknoping niet uit de lucht komt vallen. Niet echt een thriller die iedereen zal aanspreken, eigenlijk moet je het verhaal minstens twee keer lezen voordat alle lijnen duidelijk worden. Voorin twee plattegronden van het huis in Cambridge. Kleine druk.

À propos de Sophie Hannah

CC BY-SA 4.0 - Image by Edwardx

Sophie Hannah, née le 28 juin 1971 à Manchester (Angleterre), est une auteure britannique de recueils de poésie et de romans policiers, spécialisée dans les thrillers psychologiques. Son style est souvent comparé à celui surréaliste de Lewis Carroll.

Biographie

Sophie Hannah est diplômée d’espagnol et de littérature anglaise, elle enseigne à la Manchester Metropolitan University’s Writing School. Outre ses recueils de poésie, elle a également publié plusieurs romans traduits dans plus de vingt pays dont Pas de berceuse pour Fanny.

De 1997 à 1999, elle était Fellow Commoner au Trinity College de l'Université de Cambridge, et entre 1999 et 2001, Fellow au Wolfson College de l'Université d'Oxford.

Elle vit avec son mari et ses enfants près de Cambridge, où elle est Fellow Commoner au Lucy Cavendish College de l'Université de Cambri…En lire plus sur Wikipedia