Livre
Néerlandais

Shopaholic naar de sterren

Sophie Kinsella (auteur), Mariëtte Van Gelder (traducteur)
Als Becky's echtgenoot voor drie maanden naar Hollywood gaat om de pr van een filmster te verzorgen, ziet zij grote kansen voor zichzelf.
Titre
Shopaholic naar de sterren
Auteur
Sophie Kinsella
Traducteur
Mariëtte Van Gelder
Langue
Néerlandais
Langue originale
Anglais
Titre original
Shopaholic to the stars
Éditeur
Amsterdam: The House of Books, [2019] | Autres éditions
366 p.
ISBN
9789044359213 (paperback)

Plusieurs formats:

Formats accessibles:

Plusieurs langues:

Disponibilité dans les bibliothèques flamandes

Disponible plus de 200 fois dans les bibliothèques flamandes

Commentaires

Als Luke, de man van Becky Brandon, voor drie maanden naar Hollywood gaat om de pr van filmster Sage Seymour te verzorgen, ziet Becky grote kansen voor zichzelf. Haar ervaring als personal shopper bij Barneys wil ze gebruiken om filmsterren kledingadviezen te geven om zo in de glamourwereld te worden betrokken. Samen met haar vriendin Suze, die ook met man en kinderen naar LA is gekomen, doet ze verwoede pogingen om in de filmwereld binnen te dringen, maar steeds loopt het op een teleurstelling uit. Als na 370 blz. het moment eindelijk daar is en ze over de Rode Loper loopt, blijkt het het zoveelste fiasco en beseft ze dat ze haar geluk niet in de filmwereld moet zoeken, maar bij Luke, haar dochtertje Minnie, bij Suze en haar familie. Geëxalteerd verhaal, vol opgeklopte en extreme emoties, uitvoerige modebeschouwingen, hilarische situaties, geen enkele diepgang, maar heerlijk voor de liefhebbers van de eerdere 'Shopaholic'-verhalen. Normale druk.

À propos de Sophie Kinsella

CC BY-SA 2.0 - Image by Elena Torre from Viareggio, Italia

Sophie Kinsella, née le 12 décembre 1969 à Londres, est une femme de lettres britannique.

Biographie

Née Madeleine Townley, elle porte le nom de Madeleine Wickham depuis son mariage avec Henry Wickham, principal d'une école préparatoire pour garçons à Croydon, dans la banlieue sud de Londres. Elle vit actuellement dans le quartier de Wimbledon avec son mari et leurs cinq enfants : Freddy, né en septembre 1997, Hugo, né en janvier 1999, Oscar, né en 2005, Rex, né en avril 2010, et Sybella, née en décembre 2011. Sa sœur Gemma Townley est également auteur.

Sophie Kinsella a étudié la musique puis la PPE au New College de l'université d'Oxford et est devenue écrivain après avoir été journaliste financière. Tous ses romans ont été publiés, en France, chez Belfond, et la plupart d'entre eux réédités en édition de poche a…En lire plus sur Wikipedia

Suggestions