De vijf vrienden uit Maaskantje leggen hun vete met de mannen van Schijndel bij om in Friesland een zombieplaag te bestrijden.
Titre
New Kids Nitro
Directeur
Steffen Haars Flip Van der Kuil
Langue
Néerlandais
Éditeur
Sans lieu de publication: Eyeworks, 2012
1 blu-ray
Date d'enregistrement
2011
Durée
77 min.
Note
Nederlands gesproken Ondertiteling: voor doven en slechthorenden, Engels
EAN
8713053819001

Plusieurs formats:

Disponibilité dans les bibliothèques flamandes

Commentaires

Na het succes van de Nederlandse speelfilm 'New kids turbo'* (2010) van de regisseurs Steffen Haars en Flip van der Kuil, volgde een jaar later hun tweede. De New Kids, vijf kansloze jongeren uit het Brabantse Maaskantje, zijn verwikkeld in een vete met de mannen van het naburige dorpje Schijndel, die zich uit in illegale straatraces en massale vechtpartijen. Wanneer de moeder van een van de vrienden in Friesland wordt aangevallen door een zombie, leggen ze hun vete met de buren bij om samen de zombieplaag te bestrijden. Diverse bekende Nederlanders zijn te zien in bijrollen, Corrie Konings zingt de titelsong. André Waardenburg (NRC 7-12-'11) schrijft: '(...) Waarom zou je een gouden formule veranderen? (...) er spreekt filmische ambitie uit. (...) En heel vertrouwd: de humor gaat af en toe over de schreef. Zoals het hoort.' Veronica Magazine (nr. 51, 2011): '(...) Totaal ontspoord en politiek incorrect, acteurs, regisseurs en bedenkers Flip van der Kuil en Steffen Haars doen hun uite…Lire la suite

À propos de Steffen Haars

Steffen Haars, né le 30 juillet 1980 à Maaskantje, est un réalisateur, producteur, scénariste, acteur et directeur de la photographie néerlandais.

Carrière

Il est le frère aîné de l'acteur et présentateur Tim Haars.

Filmographie

  • 2001 : De Pulpshow (nl) : co-réalisé avec Flip van der Kuil
  • 2003 : The Trip : co-réalisé avec Flip van der Kuil
  • 2004 : Baby Blues
  • 2007-2009 : New Kids : co-réalisé avec Flip van der Kuil
  • 2008 : Op vakantie : co-réalisé avec Flip van der Kuil
  • 2010 : New Kids Turbo : co-réalisé avec Flip van der Kuil
  • 2011 : New Kids Nitro En lire plus sur Wikipedia