Saraya groeit op in een arbeidersgezin in Norwich dat helemaal in de ban is van het worstelen. Onder de artiestennaam Paige wordt ze professioneel worstelaar bij WWE.
Titre
Fighting with my family / written and directed by Stephen Merchant
Directeur
Stephen Merchant
Acteur
Florence Pugh Lena Headey Nick Frost Jack Lowden Vince Vaughn Dwayne Johnson
Langue
Anglais
Éditeur
Universal, © 2019
1 dvd-video
Durée
ca. 103 min.
Note
Taalkeuze: Engels, Frans, Duits, Turks Ondertiteling: Nederlands, Frans, Duits, Turks, Engels voor slechthorenden
EAN
5053083185534

Disponibilité dans les bibliothèques flamandes

Disponible plus de 50 fois dans les bibliothèques flamandes

Commentaires

Brits sportdrama van Stephen Merchant (The office; Hello ladies), gebaseerd op ware gebeurtenissen. Saraya Bevis (Florence Pugh) groeit op in een arbeidersgezin in Norwich dat helemaal in de ban is van het worstelen. Samen met haar broer Zak probeert ze professioneel worstelaar te worden. Als Saraya achttien is, krijgt ze de kans om in de VS mee te doen aan een zwaar trainingsprogramma voor WWE (World Wrestling Entertainment). Zonder haar broer heeft ze het moeilijk met het zware trainingsprogramma, de kleinering door de coach en de vijandigheid van de andere meisjes, maar ze wordt een succesvolle worstelaar met de artiestennaam Paige. Dwayne 'The Rock' Johnson (Scorpion king) heeft een bijrol als zichzelf. De recensenten geven 3-4 sterren. André Waardenburg (NRC 2-4-’19): ‘(…) vertelt dit feelgood (sport)verhaal op komische wijze, waarbij de humor vooral voortkomt uit de kleurrijke personages (… ). erg geestige oneliners (…)’. Bor Beekman (Volkskrant 3-4-’19): ‘(…) Maar de troef is F…Lire la suite

À propos de Stephen Merchant

Stephen Merchant, né le 24 novembre 1974 à Bristol au Royaume-Uni, est un acteur, réalisateur, scénariste et producteur britannique.

Il est connu pour avoir créé avec Ricky Gervais les séries The Office et Extras.

Biographie

Jeunesse et débuts

Merchant nait à Bristol au Royaume-Uni. Il passe son enfance à Bristol avant de partir étudier à l'Université de Warwick où il fait ses premiers pas d'animateur radio sur Radio Warwick en tant que critique de films.

Révélation comique (1997-2003)

Merchant rencontre Ricky Gervais en 1997. Il est embauché pour être l'assistant de Gervais, qui travaille alors chez Xfm, u…En lire plus sur Wikipedia

Suggestions