In Londen aan het einde van de negentiende eeuw is het niet gebruikelijk dat een vrouw de ambitie heeft om chirurg te worden, maar de levenslustige, tegendraadse Eleanor Bramwell laat zich door zulke overwegingen niet tegenhouden
Titre
Bramwell. Serie 2
Compositeur
Stephen Warbeck 1953-
Acteur
Jemma Redgrave David Calder Robert Hardy Michele Dotrice
Langue
Anglais
Éditeur
Just Entertainment, 2009
4 dvd-video's
Date d'enregistrement
1996
Durée
480 min.
Note
Engels gesproken Ondertiteling: Nederlands
EAN
8717344737159

Disponibilité dans les bibliothèques flamandes

Disponible plus de 7 fois dans les bibliothèques flamandes

Commentaires

Britse televisieserie uit 1995 met Jemma Redgrave in de hoofdrol als Eleanor Bramwell, dochter van een arts in Victoriaans Londen eind negentiende eeuw. De levenslustige maar tegendraadse Eleanor besluit om chirurg te worden wat in die tijd hoogst ongebruikelijk was. Het levert haar heel wat vijanden op vooral in artsenkringen. Brits kwaliteitsdrama dat door gebruikers op de IMDb werd gewaardeerd met een 8.4 (van 10). Er zijn vier seizoenen gemaakt. Geen extra's.

À propos de Stephen Warbeck

Stephen Warbeck (né le 3 mai 1953 à Southampton, Royaume-Uni) est un compositeur britannique de musiques de films.

Filmographie

Télévision

  • 1991 : Suspect numéro 1 (épisode : L'Affaire Howard) (Prime Suspect)
  • 1992 : Suspect numéro 1 (épisode : Opération Nadine) (Prime Suspect 2)
  • 1993 : Femme Fatale
  • 1993 : Suspect numéro 1 (Prime Suspect) (épisode : Le Réseau de la honte) (Prime Suspect 3)
  • 1994 : Bambino mio
  • 1994 : The Changeling
  • 1995 : Devil's Advocate
  • 1995 : Suspect numéro 1 (épisode : Une petite fille disparaît) (Prime Suspect 4: The Lost Child)
  • 1995 : Suspect n…En lire plus sur Wikipedia