DVD
Anglais

The complete league of gentlemen : Serie 1, 2, 3 en de kerstspecial

Steve Bendelack (directeur), Mark Gatiss (acteur), Steve Pemberton (acteur)
Horrorkomedie die zich afspeelt in het Noord-Engelse plaatsje Royston Vasey waar de inwoners een macaber leven leiden
Titre
The complete league of gentlemen : Serie 1, 2, 3 en de kerstspecial
Autre titre
The league of gentlemen
Directeur
Steve Bendelack
Acteur
Mark Gatiss Steve Pemberton Reece Shearsmith
Langue
Anglais
Éditeur
Warner Bros. Entertainment, 2005
6 dvd-video's + 1 tekstblad
Durée
ca. 600 min.
Note
Engels gesproken Ondertiteling: Nederlands
EAN
7321932887273

Disponibilité dans les bibliothèques flamandes

Disponible plus de 6 fois dans les bibliothèques flamandes

Commentaires

Britse horror-komedie uit 1999 van de BBC, geregisseerd door Steve Bendelack, met Mark Gatiss, Steve Pemberton en Reece Shearsmith. Er werden drie series en een kerstspecial geproduceerd die samengebracht zijn in deze box. We volgen de vreemde, macabere en schokkende verhalen van een aantal inwoners van Royston Vasey, een fictief plaatsje in het noorden van Engeland. Dvdtimes (i) vond de serie geniaal, inventief, origineel en grappig en de extra’s op deze box fantastisch. Winnaar van vele televisieprijzeno.a. 2 BAFTA Awards en 2 Awards van de Royal Television Society UK.

À propos de Steve Bendelack

Steve Bendelack est un réalisateur et directeur des effets spéciaux britannique.

Biographie

Filmographie

Réalisateur

  • 1984 : Spitting Image
  • 1991 : Winjin' pom
  • 1991 : Newman and Baddiel Live at the Shaftesbury Theatre
  • 1992 : Newman and Baddiel: History Today
  • 1992 : Frank Skinner Live
  • 1993 : Newman and Baddiel: Live and in Pieces
  • 1994 : Peter et le Loup
  • 1995 : The Saturday Night Armistice
  • 1995 : Fist of Fun
  • 1996 : Lee and Herring live
  • 1996 : Never Mind the Buzzcocks
  • 1999 : Dark ages
  • 1998 : The Royle Family
  • 1999 : French and Saunders
  • 2001 : Randall and Hopkirk
  • 2001 : The Leag…En lire plus sur Wikipedia