Als een vrouw vermoedt dat haar man een wereldberoemde, onder pseudoniem opererende schrijver is die (zonder dat zij het weet) miljoenen verdient met zijn boeken, besluit zij de confrontatie met hem aan te gaan.
Titre
Verdraaid
Auteur
Steve Cavanagh
Traducteur
Ralph Van der Aa
Langue
Néerlandais
Langue originale
Anglais
Titre original
Twisted
Éditeur
Amsterdam: Uitgeverij Luitingh-Sijthoff, 2022 | Autres éditions
352 p.
Date de sortie
12-04-2022
ISBN
9789021030111 (paperback)

Plusieurs formats:

Formats accessibles:

Plusieurs langues:

Disponibilité dans les bibliothèques flamandes

Disponible plus de 200 fois dans les bibliothèques flamandes

Commentaires

De Ierse schrijver (1976) is van oorsprong advocaat. Hij is bekend van zijn vier thrillers met advocaat Eddie Flynn in de hoofdrol. In dit vijfde boek heeft hij gekozen voor andere personages. De thriller heeft een indrukwekkend aantal plotwendingen zodat de aandacht van de lezer geen moment verslapt. J. T. LeBeau, een pseudoniem, is een populaire thrillerschrijver met hoge verkoopcijfers. Niemand weet echter wie er achter het pseudoniem schuilgaat. Hoofdpersonage Paul Cooper woont met zijn vrouw Maria in Port Lonely in de Verenigde Staten en is voor zijn werk als marketingadviseur veel van huis. Wat Paul niet weet, is dat zijn vrouw een relatie heeft met Daryl, een ober uit het plaatselijke restaurant. Op een dag stuit Maria bij toeval op een bankafschrift van haar man waaruit blijkt dat hij miljoenen bezit. Ze krijgt het gevoel dat zij hem nauwelijks kent, vooral wanneer zij aanwijzingen vindt dat hij mogelijk J.T. LeBeau is. Zij besluit samen met Daryl de confrontatie met haar man …Lire la suite

À propos de Steve Cavanagh

Steve Cavanagh, né à Belfast, est un écrivain britannique, auteur de thriller.

Biographie

À 18 ans, Steve Cavanagh part à Dublin pour étudier le droit. Il est spécialisé dans la défense des droits civiques et est impliqué dans plusieurs affaires très médiatisées. En 2010, il représente un ouvrier d'usine victime d'abus racial sur le lieu de travail et remporte la plus importante récompense en dommages-intérêts pour discrimination raciale dans l'histoire juridique de l'Irlande du Nord.

En 2015, il publie son premier roman, La Défense (The Defence). C'est le premier volume d'une série mettant en scène Eddie Flynn, un avocat ancien escroc à New York. Avec le quatrième roman, The Liar, paru en 2017, il est lauréat du Gold Dagger Award 2018.

Œuvre

Romans

Eddie Flynn…En lire plus sur Wikipedia