Blu-ray
Anglais

The jungle book 2

Steve Trenbirth (directeur), Rudyard Kipling (antécédent bibliographique)
Het jongetje Mowgli is ooit geboren in de jungle, maar woont nu bij een mensenfamilie. Hij krijgt echter heimwee naar de jungle. Vanaf ca. 6 jaar.
Titre
The jungle book 2
Directeur
Steve Trenbirth
Antécédent bibliographique
Rudyard Kipling
Langue
Anglais
Éditeur
Buena Vista Home Entertainment, © 2013
1 blu-ray
Date d'enregistrement
2003
Durée
72 min.
Note
Taalkeuze: Engels, Nederlands, Frans Ondertiteling: Nederlands, Frans, Engels, Engels voor slechthorenden Gebaseerd op karakters gecreëerd door Rudyard Kipling Walt Disney productie
EAN
8717418404796

Plusieurs formats:

Disponibilité dans les bibliothèques flamandes

Disponible 0 fois dans les bibliothèques flamandes

Commentaires

De Disney animatieklassieker 'The jungle book' uit 1967, gebaseerd op het boek van Rudyard Kipling, kreeg in 2003 een vervolg. Precies waar de vorige film ophield, begint het avontuur van het jongetje Mowgli. Hij woont bij een gezin in een dorp maar heeft toch heimwee naar de jungle. Op een dag besluit hij terug te gaan en beleeft hij weer swingende avonturen met de bekende junglebewoners zoals de tijger Shere Khan, de panter Bagheera, de slang Kaa en natuurlijk Baloe de beer. Recensenten vinden de film een vlakke, risicoloze kopie van het origineel. Koen Kleijn merkt wel op: 'Voor kinderen die het origineel nooit zagen is Jungle Book II een vlotte, keurige, sympathieke film met redelijke liedjes en stemmen van goede kwaliteit, zeker in de originele versie. Alle andere kijkers zullen zich terecht genept voelen.' Ontving een nominatie voor de Kid's Choice Award voor favoriete animatiefilm. Bevat verschillende extra's. Voor kinderen vanaf ca. 6 jaar.