In 1978 begon de BBC met de verfilming van de toneelstukken van William Shakespeare. De producties staan erom bekend dat ze getrouw zijn aan de oorspronkelijke tekst en worden geregisseerd door de bekendste televisie- en theaterregisseurs. Beroemde Shakespeare-acteurs zetten uitstekende vertolkingen neer waarvoor zij veel lof hebben geoogst.
MUCH ADO ABOUT NOTHING
‘Hoe zoet behandelt u w
Sujet
Liefde
Titre
Much ado about nothing
Directeur
Stuart Burge
Antécédent bibliographique
William Shakespeare
Acteur
Clive Dunn Michael Elphick Robert Lindsay Cherie Lunghi Robert Reynolds
Langue
Anglais
Éditeur
Amsterdam: Memphis Belle International, 2006 | Autres éditions
1 dvd-video
Date d'enregistrement
1984
Durée
146 min.
Note
Engels gesproken Nederlands ondertiteld BBC productie
ISBN
90-515-9505-0 9789051595055

Disponibilité dans les bibliothèques flamandes

Disponible plus de 20 fois dans les bibliothèques flamandes

À propos de Stuart Burge

Stuart Burge est un réalisateur, producteur et acteur britannique né le 15 janvier 1918 à Brentwood (Royaume-Uni), décédé le 24 janvier 2002 à Lymington (Royaume-Uni).

Biographie

Filmographie

comme réalisateur

  • 1960 : There Was a Crooked Man
  • 1962 : The Ghost Sonata (TV)
  • 1963 : Uncle Vanya
  • 1965 : Othello
  • 1966 : Nelson: A Study in Miniature (TV)
  • 1967 : The Mikado
  • 1967 : Play with a Tiger (TV)
  • 1970 : Married Alive (TV)
  • 1970 : Jules César
  • 1975 : Under Western Eyes…En lire plus sur Wikipedia

Suggestions