Livre
Néerlandais

Met opa door Europa

Tamara Bos (auteur), Tineke Meirink (dessinateur)
Dans la série:
Public cible:
6-8 ans et plus
De opa van Bien en Wout heeft een kampeerbus gekocht. Met z'n allen gaan ze op reis door Europa. AVI-E5. Vanaf ca. 9 jaar.
Niveau de lecture
AVI E5, AVI 8
Titre
Met opa door Europa
Auteur
Tamara Bos
Dessinateur
Tineke Meirink
Langue
Néerlandais
Éditeur
Tilburg: Zwijsen, 2018 | Autres éditions
58 p. : ill.
ISBN
9789048732937 (hardback)

Disponibilité dans les bibliothèques flamandes

Disponible plus de 100 fois dans les bibliothèques flamandes

Commentaires

De opa van Bien en Wout heeft, van het geld dat hij met een loterij heeft gewonnen, een oud kampeerbusje gekocht. Nadat Bien, Wout, hun moeder en opa de bus opgeknapt hebben, gaan ze op vakantie door Europa. Een reis vol avontuur en pech. Het tweede deel over Bien en Wout, dat onafhankelijk van het eerste deel 'Op en top een topkok!'* gelezen kan worden. Een vlot leesbaar verhaal op AVI-E5, verdeeld in vijftien overzichtelijke hoofdstukken. Er worden veel dialogen gebruikt. De ruime bladspiegel, de gekleurde titels van de hoofdstukken, de gekleurde achtergronden en de vele illustraties maken het tot een aantrekkelijk geheel. Het boek begint met het voorstellen van de hoofdpersonen en eindigt met suggesties voor het houden van een boekpresentatie. Onderdeel van de leesmethode 'Estafette'. Een leuk verhaal voor kinderen vanaf ca. 9 jaar.

À propos de Tamara Bos

Tamara Bos, née le 13 août 1967 à Ede, est une écrivaine, femme de lettres et scénariste néerlandaise.

Biographie

Elle est la fille de l'écrivain et scénariste néerlandais Burny Bos.

Filmographie

  • 1996 : Mijn Franse tante Gazeuse de Ben Sombogaart et Joram Lürsen
  • 1999 : Cowboy from Iran de Ilse Somers
  • 2001 : Miaou ! de Vincent Bal
  • 2004 : Pluck and his tow truck de Ben Sombogaart
  • 2005 : Le Cheval de Saint Nicolas de Mischa Kamp
  • 2007 : Mais où est le cheval de Saint-Nicolas? de Mischa Kamp
  • 2011 : Alfie le petit loup-garou de Joram Lürsen
  • 2012 : Fidgety Bram de Anna van der Heide
  • 2014 : Kankerlijers de Lodewijk Crijns
  • 2014 : Wiplala, le lutin …En lire plus sur Wikipedia

Suggestions