Wat & Hoe Select is de ideale reisgids voor een korte vakantie of stedentrip. Met de uitklapkaarten, plattegronden en duidelijke wandelkaarten vind je altijd je weg. Dankzij de top 10-selectie en de beste hotspots weet je zeker dat je niets mist.

Barcelona is een unieke stad met voor elk wat wils en is uitgegroeid tot een topbestemming in Europa. Struin over Las Ramblas, vergaap je
Titre
Barcelona
Auteur
Teresa Fisher Sdrian Phillips
Adaptateur
Suzanne Wales Esther Van Veen
Langue
Néerlandais
Langue originale
Anglais
Titre original
Essential spiral Barcelona
Édition
Negende, herziene druk
Éditeur
Utrecht: Kosmos Uitgevers, 2017 | Autres éditions
190 p. : ill.
ISBN
9789021565842 (paperback)
Placing suggestion
Spanje 996.3 (SISO) Barcelona (ZIZO)

Disponibilité dans les bibliothèques flamandes

Commentaires

Barcelona is uitgegroeid tot een topbestemming als het gaat om stedentrips. Met een beetje geluk en gepuzzel vlieg je immers al voor enkele tientjes naar deze Spaanse trekpleister. Het probleem is alleen dat je zelden tijd genoeg hebt om de grote hoeveelheid bezienswaardigheden te bezoeken. In dit handzame, maar wel erg beknopte gidsje is een selectie gemaakt uit de vele musea, kerken, galeries en monumenten die de stad rijk is. Ze worden kort beschreven, zijn voorzien van symbolen en een internetadres. Uitnodigende kleurenfoto's zorgen ervoor dat je onmiddellijk je koffer wilt pakken! Naast alle beroemde toeristische attracties staan er ook onbekende, maar waardevolle plaatsen en weetjes in. Bovendien ontbreken praktische en verrassende tips niet. De gids is voorzien van uitklapbare voor- en achterflap, waarop duidelijke plattegronden en een metrokaart staan en kan meegenomen worden op een wandeling door deze bruisende stad. Met stadswandeling van 2 km en register.

Suggestions