Livre
Néerlandais

Steen der tranen : de tweede wet van de magie

Autre titre De tweede wet van de magie

Terry Goodkind (auteur), Max Schuchart (traducteur)

Steen der tranen : de tweede wet van de magie

Autre titre De tweede wet van de magie

Dans la série:
Genre:
Als hij van zijn geliefde wordt gescheiden, komt Richard Cypher er door schade en schande achter, dat hij een tovenaar is met grote machten, maar ook met grote verantwoordelijkheden.
Titre
Steen der tranen : de tweede wet van de magie
Autre titre
De tweede wet van de magie
Auteur
Terry Goodkind
Traducteur
Max Schuchart
Langue
Néerlandais
Langue originale
Anglais
Titre original
Stone of tears
Éditeur
Amsterdam: Luitingh Fantasy, © 2020 | Autres éditions
876 p. : kaart
ISBN
9789024593972 (paperback)

Plusieurs formats:

Formats accessibles:

Plusieurs langues:

Disponibilité dans les bibliothèques flamandes

Disponible plus de 50 fois dans les bibliothèques flamandes

Commentaires

In "De tweede wet van de magie" is Richard Cypher, een afstammeling van Darken Rahl, de agent van de sinistere Wachter, de Zoeker die de macht van het Zwaard der Waarheid onder controle moet krijgen, voor hij er zelf aan sterft. De Zusters van het Licht scheiden hem daarom van zijn geliefde Kahlan, de Belijdster. Maar ook de Wachter laat zich niet onbetuigd in de strijd tussen goed en kwaad die rond Richard losbarst. Terry Goodkind woont in de bossen van de Amerikaanse staat Maine en was natuurschilder en meubelontwerper voor hij auteur werd. "De eerste wet van de magie" was een internationaal succes en werd ook in Nederland goed onthaald. In deze aflevering van zijn lijvige saga borduurt Goodkind verder op het ingewikkelde patroon dat hij door zijn fantasiewerelden weeft. Hij doet dat in een exuberante stijl, die niet kijkt op een afgehakt ledemaatje meer of minder, maar stut gelukkig ook zijn verhaal met een naar de wijsbegeerte lonkende visie op de strijd tussen goed en kwaad. Dat …Lire la suite

À propos de Terry Goodkind

Terry Goodkind, né le 11 janvier 1948 à Omaha dans le Nebraska et mort le 17 septembre 2020 à Boulder City au Nevada, est un romancier américain de fantasy.

Il est connu pour son cycle de L'Épée de vérité qui s'est vendu à plus de vingt millions d'exemplaires dans le monde.

Les œuvres de Terry Goodkind sont fortement influencées par la philosophie objectiviste d'Ayn Rand.

Biographie

Terry Goodkind naît en 1948 à Omaha dans le Nebraska. Il poursuit des études d'art afin de se spécialiser dans la représentation de la faune et de la flore.

Durant sa scolarité, la lecture est une torture pour lui car il est dyslexique. Il faut l'encouragement de ses professeurs pour qu'il y prenne goût et qu'il puisse transcrire ses m…En lire plus sur Wikipedia

Suggestions