Livre
Néerlandais
Plusieurs formats
Formats accessibles:

Ik ga in middernacht

Terry Pratchett (auteur), Lyn Pratchett (auteur), Venugopalan Ittekot (traducteur)
De jonge heks Tiffanie Verweerd (15) wordt geconfronteerd met de 'Listenman', symbool van het kwaad, die alle heksen wil vernietigen. Vanaf ca. 13 jaar.
Sujet
Heksen
Titre
Ik ga in middernacht
Auteur
Terry Pratchett Lyn Pratchett
Traducteur
Venugopalan Ittekot
Langue
Néerlandais
Langue originale
Anglais
Titre original
I shall wear midnight
Édition
1
Éditeur
Amsterdam: Boekerij, 2012
388 p. : ill.
ISBN
9789022559970 (hardback)

Plusieurs formats:

Formats accessibles:

Plusieurs langues:

Disponibilité dans les bibliothèques flamandes

Disponible plus de 50 fois dans les bibliothèques flamandes

Commentaires

De tienerheks Tiffanie Verweerd vindt dat Roeland, de zoon van de baron van het Krijt, een domme echtgenote kiest. Wanneer de baron sterft, ontstaat het vermoeden dat Tiffanie de hand had in het overlijden. Ze ontdekt dat de Listenman, een boosaardige geest, achter die roddels zit en moet snel handelen, want iedereen lijkt een hekel aan haar te krijgen... De Engelse auteur Terry Pratchet kreeg in 2010 de World Fantasy Lifetime Achievement Award. Deze aflevering van 'Verhalen van de Schijfwereld' vertoont, ondanks de humor en het voor Pratchett ongewone geweld, tekenen van sleet. Het verhaal komt traag op gang en de plot is niet veel soeps, maar de grappige oneliners maken veel goed. Balanceert op het randje van 'jongerenliteratuur'. Vooral voor de talrijke liefhebbers van de fantasyreeks. Duidelijke druk. Vanaf ca. 13 jaar.

À propos de Terry Pratchett

CC BY 3.0 - Image by Luigi Novi

Terry Pratchett [ˈtɛɹi ˈpɹæt͡ʃɪt], né le 28 avril 1948 à Beaconsfield (Buckinghamshire) et mort le En lire plus sur Wikipedia

Suggestions