Livre
Néerlandais
Plusieurs formats
Formats accessibles:

Rollende prenten

Terry Pratchett (auteur)

Rollende prenten

Dans la série:
Genre:
Door een onbewaakte dimensiepoort dringt de geest van Hollywood de Schijfwereld binnen, waardoor er nogal wat opschudding ontstaat.
Titre
Rollende prenten
Auteur
Terry Pratchett
Langue
Néerlandais
Langue originale
Anglais
Titre original
Moving pictures
Édition
2
Éditeur
Amsterdam: Mynx, 2008 | Autres éditions
292 p.
ISBN
9789022551226

Plusieurs formats:

Formats accessibles:

Plusieurs langues:

Disponibilité dans les bibliothèques flamandes

Disponible plus de 33 fois dans les bibliothèques flamandes

Commentaires

Op de Schijfwereld ontstaat een doorgang naar een ander universum omdat de poortbewaker zonder nakomeling is gestorven. En door de opening komt de geest van Hollywood, die vaardig wordt over de bewoners van Ankh-Meurbok. In een mum staat er een filmindustrie op poten die heel wat hoofden op hol brengt voor de jonge held, diens heldin en een wonderhondje de oude toestand weten te herstellen. Deel tien van de Schijfwereldromans steunt meer dan voorgaande titels op een grote dosis pastiche en (voor de lezer) de lol van het herkennen van situaties en personages uit onze wereld onder de kleurrijke beschildering die Pratchett ze heeft gegeven. Het is binnen het luchtige genre van deze auteur een extra lichtgewichtprestatie. Toch zullen de liefhebbers van zijn humor er vast weer van smullen. Kleine letter, gedetailleerde actieprent (met Oscar) op het omslag.

À propos de Terry Pratchett

CC BY 3.0 - Image by Luigi Novi

Terry Pratchett [ˈtɛɹi ˈpɹæt͡ʃɪt], né le 28 avril 1948 à Beaconsfield (Buckinghamshire) et mort le En lire plus sur Wikipedia