Livre
Anglais

Sneezy alien attack

Tim Collins (auteur), John Bigwood (dessinateur)
Dans la série:
Public cible:
6-8 ans et plus
Colin moet op zijn kleine broertje passen. Als Harry met zijn ruimteschip in de tuin landt, moet Colin een moeilijke keuze maken: neemt hij zijn broertje mee of laat hij hem alleen thuis? Met veel tekstballonnen en stripachtige tekeningen in zwart-wit. Vanaf ca. 8 jaar.
Sujet
Vriendschap
Titre
Sneezy alien attack
Auteur
Tim Collins
Dessinateur
John Bigwood
Langue
Anglais
Éditeur
London: Buster, 2019
127 p. : ill.
ISBN
9781780552422 (paperback)

Disponibilité dans les bibliothèques flamandes

Disponible plus de 2 fois dans les bibliothèques flamandes

Commentaires

Colin moet op zijn broertje David passen. Omdat David vaak moet niezen en ook steeds ‘cool,’ roept, vindt Colin hem maar heel vervelend. Als Harry met zijn ruimteschip in de tuin landt, moet Colin kiezen: neemt hij zijn broertje mee of laat hij hem alleen thuis? Dit tweede boek uit de serie 'Cosmic Colin'* begint met een introductie van het ruimteschip en de personages. Daarna wordt het verhaal verteld door Colin. Er is veel ruimte tussen de regels en de tekst wordt afgewisseld met veel zwart-wittekeningen. Er zijn zowel tekstballonnen als gewone zinnen om de vertelling te onderstrepen. De combinatie van het gebruikte handgeschreven lettertype, de wisselende lettergroottes en de luchtige tekeningen maken het ook een beetje rommelig. De tekeningen en humorvolle tekst doen de lezer echter steeds in de lach schieten en juist door die gecreëerde ‘rommeligheid’ zal dit boekje ook door kinderen die niet zo van lezen houden gewaardeerd worden. Voor Engelse kinderen vanaf ca. 7 jaar, en voor…Lire la suite

À propos de Tim Collins

Timothy « Tim » Collins , né le 21 août 1989 à Worcester (Massachusetts), est un lanceur de relève gaucher des Royals de Kansas City de la Ligue majeure de baseball.

Avec une taille de 1,70 m (5 pieds et 7 pouces), Collins est le plus petit lanceur en activité dans les majeures et le deuxième joueur le plus petit après José Altuve.

Biographie

Après des études secondaires à la Worcester Tech High School de Worcester (Massachusetts), Tim Collins est recruté comme agent libre amateur par les Blue Jays de Toronto en 2007.

Encore joueur de ligues mineures, il est le 14 juillet 2010 échangé avec Álex González et Tyler Pastornicky, deux joueurs d'arrêt-court, aux Braves d'Atlanta en retour du lanc…En lire plus sur Wikipedia