Een corrupt en verslaafd raadslid brengt het onverwacht tot burgemeester van een grote stad, maar zijn verleden blijft hem achtervolgen.
Titre
Blackout
Directeur
Tom Green
Compositeur
David Julyan
Acteur
Christopher Eccleston Lyndsey Marshal MyAnna Burning
Langue
Anglais
Éditeur
Just Bridge, 2013
1 dvd-video
Date d'enregistrement
2012
Durée
180 min.
Note
Engels gesproken Ondertiteling: Nederlands
EAN
8717344752190

Disponibilité dans les bibliothèques flamandes

Disponible plus de 16 fois dans les bibliothèques flamandes

Commentaires

Een driedelig drama van de BBC uit 2012, geregisseerd door Tom Green (Misfits). Daniel Demoys is raadslid in een grote stad. In de loop van de jaren is hij zijn idealen om de wereld te verbeteren kwijt geraakt, hij is corrupt, verslaafd aan drank en drugs en verwaarloost zijn gezin. Door een toevallige omstandigheid weet hij het tot burgemeester te brengen, maar zijn verleden blijft hem achtervolgen. Een wat ongeloofwaardig verhaal, redelijk geacteerd en prachtig gefilmd in 'film noir'-stijl. In de hoofdrol Christopher Eccleston (Doctor Who; The shadow line) en verder onder meer Dervla Kirwan, Lindsey Marshal, Ewen Bermner en Myanna Burning.

À propos de Tom Green

CC BY 2.0 - Image by Gavin St. Ours from Baltimore, MD, USA

Tom Green est un acteur, humoriste et animateur de télévision canadien né le 30 juillet 1971 à Pembroke. Connu pour son humour trash, il a trouvé une audience auprès du grand public par l'intermédiaire de son émission de télévision sur MTV The Tom Green Show.

Filmographie

Comme acteur

  • 1998 : The Chicken Tree : bus driver
  • 1998 : Clutch : computer gimp
  • 1999 : Superstar de Bruce McCulloch : Dylan Schmultz-Plutzker
  • 2000 : Road Trip : Barry Manilow
  • 2000 : Charlie et ses drôles de dames (Charlie's Angels) : Chad
  • 2001 : Va te faire foutre Freddy ! (Freddy Got Fingered) : Gord Brody
  • 2002 : Harvard à tout prix (Stealing Harvard) : Walter P. « Duff » Duffy
  • 2002 : …En lire plus sur Wikipedia

Suggestions