DVD
Néerlandais

CMC. Het complete eerste seizoen

Toprak Yalçiner (acteur), Lieke Van Lexmond (acteur), Ricky Koole (acteur)
Serie over gebeurtenissen in een ziekenhuis rondom directeur Cleo, de medische staf en de patie͏̈nten. Ook hun onderlinge relaties worden gevolgd, zowel binnen het ziekenhuis als in hun privéleven.
Sujet
Ziekenhuizen
Titre
CMC. Het complete eerste seizoen
Acteur
Toprak Yalçiner Lieke Van Lexmond Ricky Koole 1972- Victor Löw 1962- Vincent Croiset Susan Visser Victoria Koblenko
Langue
Néerlandais
Titre parallèle
Centraal Medisch Centrum
Éditeur
Just Works, © 2016
3 dvd-video's
Date d'enregistrement
2016
Durée
10 x ca. 40 minuten
Note
Nederlands gesproken Ondertiteling: Nederlands voor doven en slechhorenden
EAN
8717344760720

Disponibilité dans les bibliothèques flamandes

Disponible plus de 14 fois dans les bibliothèques flamandes

Commentaires

Dramaserie van RTL4 over de gebeurtenissen in Centraal Medisch Centrum, een noodlijdend ziekenhuis. Directeur Cleo de Waard (Ricky Koole) is aangenomen om het ziekenhuis weer winstgevend te maken, maar zij weet niet dat het bestuur een dubbele agenda heeft. We volgen de romances en intriges tussen de dokters en verpleegkundigen en ook hun privéleven, en daarnaast komen medische thema's en ethische dilemma's aan de orde aan de hand van patiënten en hun ziektes, zoals depressie, Alzheimer en COPD. De serie wordt ondersteund door zeven gezondheidsfondsen waaronder de Nierstichting, Alzheimer Nederland, de Hartstichting en de Maag Lever Darm Stichting. In de andere rollen onder meer Hans Kesting, Renée Soutendijk, Victoria Koblenko en Bram van der Heijden. Lineke Nieber (NRC 1-9-'16) schrijft: 'Ziekenhuisdrama raakt nooit uit de mode. RTL komt met Centraal Medisch Centrum, een serie die niet veel aan het genre lijkt toe te voegen. Maar de cast is indrukwekkend.' Tien afleveringen.

À propos de Toprak Yalçiner


Toprak Yalçiner, née le 21 juin 1987 à Karaman, est une actrice turco-néerlandaise.

Filmographie

Cinéma

  • 1995 : Stampot cowboy : Dochter
  • 2016 : Rokjesdag (nl) : Iris
  • 2017 : Roodkapje: Een Modern Sprookje (nl) : Collège de Suus

Téléfilms

  • 2002 : Hartslag : Yemna Dormusoglu
  • 2012–2018 : Goede tijden, slechte tijden : Nuran Baydar
  • Depuis 2016 : Centraal Medisch Centrum En lire plus sur Wikipedia

Suggestions