DVD
Néerlandais

Kika & Bob. Vol. 2

Vincent Bal (directeur)

Kika & Bob. Vol. 2

Public cible:
Tous les âges
De stoere 9-jarige Kika en de dikke Brandweerman Bob worden door een orkaan naar de andere kant van de wereld geblazen. Op weg naar huis komen ze in vele landen terecht waar ze allerlei avonturen beleven en veel over de bevolking te weten komen
Sujet
Landen
Titre
Kika & Bob. Vol. 2
Directeur
Vincent Bal
Langue
Néerlandais
Éditeur
Lumière, 2009
1 dvd-video
Durée
116 min.
Note
Taalkeuze: Nederlands, Vlaams, Frans, Engels, Deens, Noors
EAN
5425019003890

Disponibilité dans les bibliothèques flamandes

Disponible plus de 39 fois dans les bibliothèques flamandes

Commentaires

Het stoere meisje Kika (9) en de dikke brandweerman Bob worden door een orkaan naar de andere kant van de wereld geblazen. Op weg naar huis komen ze o.a. op een onbewoond eiland, Australië, Japan, op de Transsiberië Expes, in Rusland, Cuba en Mexico. Zo leren ze veel wetenswaardigheden over landen en culturen. Deze dvd biedt zeven animatiefilmpjes met levendige avonturen, ook vertoond op Ketnet en Z@ppelinplus, en een heel interessante ‘bonus’ met o.a. schetsen van hoofdpersonen en omgeving, ontwerp van het verhaal in eenvoudige stripvorm, de echte ontwerpen van personen en omgeving, animatie en tenslotte het opnemen van de stemmen en ander geluid. Bij elk filmpje kan de kijker kiezen voor alternatieve oplossingen van een probleem. Het ‘interactieve’ bestaat er slechts uit dat de kijker met de pijltjestoetsen van de afstandsbediening enkele keuzes kan maken. (Overigens worden alle alternatieven ook getoond). Mooie strakke vormgeving in warme kleuren. De Nederlandse teksten worden duid…Lire la suite

À propos de Vincent Bal

Vincent Bal est un réalisateur belge né le 25 février 1971 à Gand.

Filmographie

Auteur et réalisateur

  • 1993 : Aan zee
  • 1994 : Tour de France (court métrage)
  • 1999 : Une danse le temps d'une chanson : Jolie môme (court métrage)
  • 1996 : The Bloody Olive (court métrage)
  • 1999 : Man van staal
  • 2001 : Miaou ! (film pour la jeunesse)
  • 2004 : 10 jaar leuven kort
  • 2008 : Kika & Bob (série télé en 13 épisodes)
  • 2012 : Nono, het zigzag kind
  • 2014 : Brabançonne

Récompenses