Livre
Néerlandais

De nepwesp

Waldemar Bonsels (antécédent bibliographique)
Dans la série:
Public cible:
3-5 ans et plus
Genre:
De wespen Bots en Bok stelen alle nectar van de bijen. Maya, de zweefvlieg Syrphie en Willy zetten de achtervolging in om de nectar terug te halen. Prentenboek met felgekleurde clichématige illustraties, gebaseerd op de animatieserie. Vanaf ca. 3 jaar.
Sujet
Diefstal
Titre
De nepwesp
Antécédent bibliographique
Waldemar Bonsels
Langue
Néerlandais
Édition
1
Éditeur
Schelle: Studio 100, 2012
[18] p. : ill.
ISBN
9789059169418 (paperback)
Placing suggestion
Avontuur (ZIZO)

Disponibilité dans les bibliothèques flamandes

Disponible plus de 24 fois dans les bibliothèques flamandes

Commentaires

De wespen Bots en Bok stelen alle nectar van de bijen. Maya, de zweefvlieg Syrphie en Willy zetten de achtervolging in om de nectar terug te halen. Als wesp Prikkie de zweefvlieg Syrphie ontdekt, wordt hij op slag verliefd op haar. Dat geeft Maya de kans de nectar terug te pakken. Maar ze wordt betrapt… Zal het toch lukken? Uitgave van Studio 100, gebaseerd op de televisieserie over Maya de Bij. Een van de hak-op-de-tak springend verhaal over Maya en haar vriendjes dat inhoudelijk weinig om het lijf heeft en hakkelende zinnen bevat die niet lekker lopen. Grote kleurrijke computeranimaties die voor kinderen die de televisieserie kennen herkenbaar zijn. Ken je de serie niet, dan is het lastig te personages te herkennen. Aantrekkelijk omslag. Vanaf ca. 3 jaar.

À propos de Waldemar Bonsels

Jakob Ernst Waldemar Bonsels dit Waldemar Bonsels, né le 21 février 1880 à Ahrensburg (province du Schleswig-Holstein, Empire allemand) et mort le 31 juillet 1952 à Münsing (Bavière, Allemagne de l'Ouest), est un écrivain allemand de livres pour enfants. Il est surtout célèbre pour sa création du personnage de Maya l'abeille.

Biographie

Naissance et famille

Waldemar Bonsels naît le 21 février 1880 à Ahrensburg (province du Schleswig-Holstein).

Il est le deuxième de cinq enfants. Son père Reinhold Bonsels (1848-1923) abandonne sa pharmacie à Ahrensburg en 1884 et étudie…En lire plus sur Wikipedia