Livre
Néerlandais

Max en de mol

Waldemar Bonsels (antécédent bibliographique)
Dans la série:
Public cible:
3-5 ans et plus
Maya de Bij, Max de Worm en hun vriendjes genieten van een warme zomerdag, als de grond ineens begint te beven. Zou het een mol zijn? Maar mollen zijn gek op wormen! Vierkant hardkartonnen prentenboek met felgekleurde illustraties, gebaseerd op de animatieserie. Vanaf ca. 2,5 jaar.
Sujet
Jarig zijn
Titre
Max en de mol
Antécédent bibliographique
Waldemar Bonsels
Langue
Néerlandais
Éditeur
Schelle: Studio 100, 2016
[16] p. : ill.
Note
Gebaseerd op de televisieserie Maya
ISBN
9789462771420 (hardback)
Placing suggestion
Jarig zijn (ZIZO)

Disponibilité dans les bibliothèques flamandes

Disponible plus de 46 fois dans les bibliothèques flamandes

Commentaires

Maya de Bij en haar vriendjes genieten van een warme zomerdag bij de vijver, als de grond ineens begint te beven. Juf Cassandra weet hoe dat komt: er is een mol. En mollen zijn dol op wormen. Snel brengen de bijen hun vriend Max de Worm in veiligheid. Maar dan blijkt er iets heel anders onder de grond te gebeuren! Hardkartonnen vierkant prentenboek met afgeronde hoeken over Maya de Bij en haar vriendjes. De computeranimaties over dubbele pagina’s zijn hard en fel van kleur en gebaseerd op de animatieserie en zeker herkenbaar voor de vele fans. Het taalgebruik is afgestemd op de doelgroep. De blokken tekst, vier tot vijf regels in een ruime, duidelijke letter zonder schreef, staan steeds links- of rechtsboven in de illustraties. Een dertien in een dozijn uitgave, die kinderen even plezier kan verschaffen, vanwege de herkenbaarheid van de figuren. Vanaf ca. 2,5 jaar.

À propos de Waldemar Bonsels

Waldemar Bonsels, né le 21 février 1880 et mort le 31 juillet 1952, est un écrivain de livres pour enfants allemand.

Il est surtout célèbre par sa création du personnage de Maya l'abeille.

Il reste controversé par ses sympathies avec le parti Nazi durant la Seconde Guerre mondiale, en partie par opportunisme. [réf. souhaitée]

Biographie

Naissance et famille

Waldemar Bonsels naît le 21 février 1880, à Ahrensburg.

En lire plus sur Wikipedia