DVD
Néerlandais

Het Plop up restaurant : Plop 20 show

Walter De Donder (acteur), Agnes De Nul (acteur), Aimé Anthoni (acteur)
Public cible:
3-5 ans et plus
Genre:
Kabouter Plop geeft een feestje omdat zijn melkherberg 20 jaar bestaat. Zijn vrienden hebben een cadeau voor hem: een foodtruck. Vanaf ca. 4 jaar.
Sujet
Kabouters
Titre
Het Plop up restaurant : Plop 20 show
Acteur
Walter De Donder Agnes De Nul Aimé Anthoni Hilde Vanhulle Maxine Janssens
Langue
Néerlandais
Éditeur
Studio 100, 2018
1 dvd-video
Durée
ca. 75 min.
Note
Nederlands gesproken Een registratie van de voorstelling op 13/5/2018 in Kursaal Oostende
EAN
5051083132763

Disponibilité dans les bibliothèques flamandes

Disponible plus de 100 fois dans les bibliothèques flamandes

Commentaires

Registratie van de Plopshow die in het seizoen 2017-2018 in de Vlaamse theaters draait. Kabouter Plop (Walter De Donder) geeft een feestje omdat zijn vrienden al twintig jaar langskomen in zijn melkherberg om plopkoeken te eten en plopmelk te drinken. Zijn vrienden hebben een cadeau voor hem: een foodtruck waarmee hij langs kan gaan bij alle kabouters die te ver van de melkherberg wonen. Nichtje Felle gaat met Plop mee, terwijl Smal, Klus en Kwebbel het werk in de melkherberg overnemen, maar dat loopt anders dan ze hopen. Ter gelegenheid van het twintigjarig jubileum van de tv-serie werden nieuwe afleveringen* gemaakt, waarin Felle (Maxine Janssens) een nieuw personage is: het jonge en hippe nichtje van Plop. Een grappig en soms spannend avontuur met veel interactie en met alle bekende kabouterliedjes van de afgelopen jaren. De vorige show was ‘Plop en het sprookjesboek’** (2014-2015). Vanaf ca. 4 jaar.

À propos de Walter De Donder

CC BY-SA 4.0 - Image by Michiel Dumon

Walter de Donder, né le 12 juillet 1960 à Bruges, est un acteur flamand.

De Donder est un militant et homme politique actif au sein du CD&V et fut élu en 2000 sous la bannière du CVP. Il est échevin de la culture à Affligem depuis 2007. À partir du 1er janvier 2011, il devient bourgmestre d'Affligem.

Filmographie

Télévision

  • 1989 : Samson en Gert : Meneer de burgemeester
  • 1992 : F.C. De Kampioenen : De Haptonoom
  • 1998 : Kabouter Plop : Kabouter Plop
  • 2000 : Brussel Nieuwsstraat : Flik
  • 2005 : Zone stad

En lire plus sur Wikipedia

Suggestions