DVD
Néerlandais

Kabouterfeest

Walter De Donder (acteur), Agnes De Nul (acteur), Chris Cauwenberghs (acteur)
Tien verhaaltjes met de avonturen van kabouter Plop, kabouter Klus, kabouter Kwebbel en kabouter Lui
Sujet
Kabouters
Langue
Néerlandais
Éditeur
[Schelle]: Studio 100, 2007
1 dvd-video
Durée
ca. 50 min.
EAN
5414233900795

Disponibilité dans les bibliothèques flamandes

Disponible plus de 17 fois dans les bibliothèques flamandes

Commentaires

De Vlaamse kinderserie Kabouter Plop wordt gemaakt door Studio 100, waar ook series als Samson & Gert en Wizzy & Woppy vandaan komen. De serie wordt uitgezonden door VTM en de TROS. Kabouter Plop woont in een paddestoel en beleeft samen met zijn vrienden, waaronder kabouter Kwebbel, kabouter Lui en kabouter Klus allerlei alledaagse avonturen. Hun grote kaboutermutsen laten duidelijk zien hoe ze zich voelen. De makers van Studio 100 willen jonge kinderen een overzichtelijke en veilige wereld tonen en daarmee een gevoel van geborgenheid geven. Volwassenen vinden de avonturen van de kabouters daarom vaak oubollig en voorspelbaar, maar bij de Vlaamse en Nederlandse kleuters zijn ze al jaren erg populair. Deze dvd bevat tien verhaaltjes.

À propos de Walter De Donder

CC BY-SA 4.0 - Image by Michiel Dumon

Walter de Donder, né le 12 juillet 1960 à Bruges, est un acteur flamand.

De Donder est un militant et homme politique actif au sein du CD&V et fut élu en 2000 sous la bannière du CVP. Il est échevin de la culture à Affligem depuis 2007. À partir du 1er janvier 2011, il devient bourgmestre d'Affligem.

Filmographie

Télévision

  • 1989 : Samson en Gert : Meneer de burgemeester
  • 1992 : F.C. De Kampioenen : De Haptonoom
  • 1998 : Kabouter Plop : Kabouter Plop
  • 2000 : Brussel Nieuwsstraat : Flik
  • 2005 : Zone stad

En lire plus sur Wikipedia

Suggestions