DVD
Néerlandais
Avonturen en liedjes van kabouter Plop en zijn vrienden kabouter Klus, kabouter Kwebbel en kabouter Lui. Vanaf ca. 3 jaar.
Sujet
Kabouters
Langue
Néerlandais
Éditeur
Studio 100, © 2017
1 dvd-video
Durée
ca. 180 min.
Note
Nederlands gesproken Bevat muziekclips, show Plop gaat trouwen, verjaardagsspecial en 5 verhaaltjes
EAN
5051083120524

Disponibilité dans les bibliothèques flamandes

Disponible plus de 50 fois dans les bibliothèques flamandes

Commentaires

Kabouter Plop (Walter De Donder) en zijn vrienden, waaronder kabouter Kwebbel, kabouter Lui en kabouter Klus wonen in paddenstoelen en beleven allerlei alledaagse avonturen. Hun grote kaboutermutsen laten duidelijk zien hoe ze zich voelen. Deze Vlaamse kinderserie van Studio 100 begon in 1997, wat wordt gevierd met een speciale uitgave. De dvd bevat vijf korte verhaaltjes, waaronder de allereerste aflevering, ‘De slingergrammofoon’. Verder vier muziekclips, met natuurlijk ‘Kabouterdans’ en ‘Ploplied’. In de theatershow ‘Plop gaat trouwen’ (2010-2011) krijgen de kabouters bezoek van de bemoeizuchtige, strenge tante Plap. Ze zegt dat ze net zo lang bij haar neef Plop blijft logeren, tot hij trouwt met een kaboutermeisje. Tante Plap bemoeit zich overal mee, ook met het organiseren van een groot feest. De ‘verjaardagsspecial’ (30 min.) werd gemaakt ter gelegenheid van de tiende verjaardag van de serie. Hierin is Plop jarig, maar zijn feest dreigt in het water te vallen. De makers van Stud…Lire la suite

À propos de Walter De Donder

CC BY-SA 4.0 - Image by Michiel Dumon

Walter de Donder, né le 12 juillet 1960 à Bruges, est un acteur flamand.

De Donder est un militant et homme politique actif au sein du CD&V et fut élu en 2000 sous la bannière du CVP. Il est échevin de la culture à Affligem depuis 2007. À partir du 1er janvier 2011, il devient bourgmestre d'Affligem.

Filmographie

Télévision

  • 1989 : Samson en Gert : Meneer de burgemeester
  • 1992 : F.C. De Kampioenen : De Haptonoom
  • 1998 : Kabouter Plop : Kabouter Plop
  • 2000 : Brussel Nieuwsstraat : Flik
  • 2005 : Zone stad

En lire plus sur Wikipedia

Suggestions