DVD
Néerlandais

Divorce. Het complete tweede seizoen

Will Koopman (directeur), Vincent Schuurman (directeur), Adriënne Wurpel (directeur)
Drie mannen die midden in een scheiding zitten huren samen een villa en delen lief en leed.
Langue
Néerlandais
Éditeur
Dutch Filmworks, 2014
3 dvd-video's
Date d'enregistrement
2014
Durée
532 min.
Note
Nederlands gesproken
EAN
8715664110348

Disponibilité dans les bibliothèques flamandes

Disponible plus de 22 fois dans les bibliothèques flamandes

Commentaires

Seizoen 2 (2014) van de RTL4-dramaserie, bedacht door Linda de Mol. Drie mannen van tussen de 35 en 45 jaar die midden in een scheiding zitten besluiten samen een villa te huren. Ze hebben de nodige problemen te verwerken - ruzies, twijfels, de kinderen, de financiën, nieuwe liefdes - en delen lief en leed, waardoor diepe vriendschappen ontstaan. Hoofdrolspelers zijn Waldemar Torenstra, Jeroen Spitzenberger, Dirk Zeelenberg, Chantal Janzen, Katja Herbers en Carla Wijs. Annemart van Rhee (Algemeen Dagblad 1-10-'13) hoopt op een bioscoopvariant van Divorce en schrijft: ' Bijna iedereen - behalve waarschijnlijk de SGP-aanhang - lijkt gecharmeerd van Divorce. De tragikomische dramaserie van Linda de Mol vulde het relatievacuüm op televisie ontstaan na de zwanenzang van Gooische Vrouwen. Focuste deze reeks vooral op de affairettes en mentale inzinkingen van de dames, Divorce geeft ruim baan aan mannenleed in al zijn verschijningsvormen zonder zijig te worden. Herkenbaar, humoristisch, hoop…Lire la suite

À propos de Will Koopman

Will Koopman, née le 12 octobre 1956 à Amsterdam, est une réalisatrice, productrice, scénariste et actrice néerlandaise.

Filmographie

Cinéma

  • 2009 : The Dark House (nl)
  • 2011 : Vipers Nest (nl) (Gooische Vrouwen)
  • 2012 : De verbouwing
  • 2014 : Assepoester: een modern sprookje (nl)
  • 2014 : Gooische Vrouwen 2 En lire plus sur Wikipedia

Suggestions