DVD
Néerlandais
Perikelen van styliste Betty die qua liefde de boot gemist heeft, haar broer Kirk die als werkeloze acteur overspannen thuis zit en de rest van de familie Kruys.
Langue
Néerlandais
Éditeur
E One, © 2017
2 dvd-video's
Date d'enregistrement
2017
Durée
8 x 40 min.
Note
Nederlands gesproken Ondertiteling: Nederlands voor slechthorenden
EAN
8711983967014

Disponibilité dans les bibliothèques flamandes

Disponible plus de 7 fois dans les bibliothèques flamandes

Commentaires

Seizoen 3* van een komedieserie met een dramarandje (2015-), geschreven door Linda de Mol, die ook de hoofdrol speelt, en geregisseerd door Will Koopman (Gooische vrouwen). Bette Kruys is een hardwerkende 46-jarige styliste van BN’ers. Ze lijkt een mooi leven te leiden, maar ze vindt zichzelf te dik en diep van binnen is ze altijd op zoek naar liefde en erkenning. De verhaallijnen draaien om haar en haar familie: homobroer Kirk, een werkeloze acteur (Rop Verheijen), zijn overspelige man Morten en vader Thomas (Hans Dagelet), een schrijver/innemer die wil gaan trouwen met Ruxandra, een 30 jaar jongere Roemeense ex-paaldanseres (Elise Schaap). Bette valt zelf voor de ongestylde aannemer Johan (Marcel Mutsaers). Aan het eind van het tweede seizoen werd Thomas vanwege zijn drankprobleem in de steek gelaten door de hoogzwangere Ruxandra. Om haar terug te winnen gaat hij in therapie bij psychiater Rozemarijn (Monic Hendrickx). Bette heeft een huwelijksaanzoek gekregen van Johan, die nog ste…Lire la suite

À propos de Will Koopman

Will Koopman, née le 12 octobre 1956 à Amsterdam, est une réalisatrice, productrice, scénariste et actrice néerlandaise.

Filmographie

Cinéma

  • 2009 : The Dark House (nl)
  • 2011 : Vipers Nest (nl) (Gooische Vrouwen)
  • 2012 : De verbouwing
  • 2014 : Assepoester: een modern sprookje (nl)
  • 2014 : Gooische Vrouwen 2 En lire plus sur Wikipedia

Suggestions