Vier rijke vriendinnen uit het Gooi komen door het noodlot terecht tussen de besneeuwde bergtoppen van Oostenrijk.
Titre
Gooische vrouwen 2
Directeur
Will Koopman
Compositeur
Jeroen Rietbergen
Acteur
Linda De Mol Tjitske Reidinga Lies Visschedijk Susan Visser
Langue
Néerlandais
Éditeur
Dutch Filmworks, 2015
1 dvd-video
Date d'enregistrement
2014
Durée
102 min.
Note
Nederlands gesproken Ondertiteling: Nederlands
EAN
8715664115121

Disponibilité dans les bibliothèques flamandes

Disponible plus de 34 fois dans les bibliothèques flamandes

Commentaires

Na het grote succes van de eerste bioscoopfilm* regisseerde Will Koopman ook de tweede film over de belevenissen van de vier rijke vriendinnen uit het Gooi. In de hoofdrollen zien we opnieuw Linda de Mol (bedenker van de serie), Susan Visser, Tjitske Reidinga en Lies Visschedijk. Cheryl, Anouk, Claire en Roelien zijn, ondanks hun verschillende karakters, hechte vriendinnen die hun problemen met elkaar delen: liefde, ontrouw, kinderen, uiterlijk, geld. Deze keer zijn ze al wat ouder en belanden ze samen in Oostenrijk. De pers is kritisch. Dana Linssen (NRC, 4-12-'14) geeft 1 ster en schrijft: 'Gooische vrouwen 2 springt slordig om met zaken die aan seksisme en racisme grenzen. Omdat de film zich als familiekomedie afficheert, is die grens nog diffuser.' Lisette van der Meij (Cinemagazine.nl) geeft echter 3 1/2 ster: 'De humor die zo typerend was voor de serie is hervonden en ditmaal speelt Will meer in op de tragiek van oud worden. Een geslaagde film met een lach, Amsterdamse snik, Goo…Lire la suite

À propos de Will Koopman

Will Koopman, née le 12 octobre 1956 à Amsterdam, est une réalisatrice, productrice, scénariste et actrice néerlandaise.

Filmographie

Cinéma

  • 2009 : The Dark House (nl)
  • 2011 : Vipers Nest (nl) (Gooische Vrouwen)
  • 2012 : De verbouwing
  • 2014 : Assepoester: een modern sprookje (nl)
  • 2014 : Gooische Vrouwen 2 En lire plus sur Wikipedia

Suggestions