DVD
Néerlandais
Na het vreemdgaan van haar man hervindt huisvrouw Nadine haar onafhankelijkheid door als escortgirl te werken.
Langue
Néerlandais
Éditeur
Just Entertainment, © 2017
2 dvd-video's
Date d'enregistrement
2017
Durée
8 x 42 min.
Note
Nederlands gesproken Ondertiteling: Nederlands voor slechthorenden
EAN
8711983967175

Disponibilité dans les bibliothèques flamandes

Disponible plus de 23 fois dans les bibliothèques flamandes

Commentaires

Dramaserie met in de hoofdrol Angela Schijf (Flikken Maastricht; Schone handen), geschreven door Halina Reijn. Nadine van der Does is getrouwd met Remco de Graaf (Peter Paul Muller), ze wonen met hun twee kinderen in een mooi huis op IJburg. Met hun huwelijk lijkt niets mis, maar Remco heeft al een tijdje een relatie met Xanna (Britte Lagcher), de halfzus van Nadine. Wanneer dat uitkomt wil Nadine niet afhankelijk zijn van alimentatie en om haar twee kinderen te onderhouden gaat ze werken als highclass-escortgirl. Ze ontwikkelt zich van afhankelijke huisvrouw tot een krachtige vrouw met een enorme levenshonger. Marcel Westhoff (delagarde.nl) weet na één aflevering nog niet of de serie even sterk zal worden als Breaking Bad of Ozark: ‘Aan de acteurs ligt het in ieder geval niet; het spel is over de breedte prettig naturel. Angela Schijf krijgt in de vervolgafleveringen ongetwijfeld alle kans haar kunnen te tonen.(…)’ 8 afleveringen.

À propos de Will Koopman

Will Koopman, née le 12 octobre 1956 à Amsterdam, est une réalisatrice, productrice, scénariste et actrice néerlandaise.

Filmographie

Cinéma

  • 2009 : The Dark House (nl)
  • 2011 : Vipers Nest (nl) (Gooische Vrouwen)
  • 2012 : De verbouwing
  • 2014 : Assepoester: een modern sprookje (nl)
  • 2014 : Gooische Vrouwen 2 En lire plus sur Wikipedia

Suggestions