Tussen een vastgoedmagnaat en een advocate slaat de vonk meteen over. Zij voelt zich echter gekrenkt door zijn gedrag na hun eerste liefdesnacht.
Titre
Trots & verlangen
Directeur
Will Koopman
Acteur
Jeroen Spitzenberger Noortje Herlaar
Langue
Néerlandais
Titre parallèle
Trots en verlangen
Éditeur
Just Entertainment, copyright 2016
1 dvd-video
Date d'enregistrement
2016
Durée
68 min.
Note
Nederlands gesproken Ondertiteling: Nederlands voor slechthorenden Film gebaseerd op de Bouqetreeksboeken
EAN
8717344759687

Disponibilité dans les bibliothèques flamandes

Disponible plus de 4 fois dans les bibliothèques flamandes

Commentaires

Televisiefilm van Will Koopman (Gooische vrouwen; De jacht), gebaseerd op de Bouquetreeksboeken. Noortje Herlaar (Knielen op een bed violen) en Jeroen Spitzenberger (Divorce) spelen de hoofdrollen. Wanneer de mooie advocate Dominique Curvers vastgoedmagnaat Alexander Wissing ontmoet slaat de vonk meteen over. Maar na een gepassioneerde liefdesnacht gedraagt Alexander zich koud en afstandelijk. Wanneer hij vervolgens bij Dominiques baas bedingt dat zij voor hém komt werken, is Dominique gekrenkt en woedend. Hans Beerekamp (NRC 12-2-'16) schrijft dat Koopman zich 'op glad ijs' begeeft met dit 'fascinerende experiment': met de Bouquetclichés, zonder subtekst, zonder dubbele bodems, in een luxe omgeving en met acteurs die weten wat ze doen. Hij vervolgt: 'John de Mol kan dit redelijk onontgonnen terrein voor televisiefictie, met een enorme potentiële afzetmarkt, gerust verder gaan verkennen.' Uitgezonden door RTL4.

À propos de Will Koopman

Will Koopman, née le 12 octobre 1956 à Amsterdam, est une réalisatrice, productrice, scénariste et actrice néerlandaise.

Filmographie

Cinéma

  • 2009 : The Dark House (nl)
  • 2011 : Vipers Nest (nl) (Gooische Vrouwen)
  • 2012 : De verbouwing
  • 2014 : Assepoester: een modern sprookje (nl)
  • 2014 : Gooische Vrouwen 2 En lire plus sur Wikipedia

Suggestions