Cinébib

Vanaf 6 oktober kunnen leden van 26 bibliotheken in Vlaanderen en Brussel kwaliteitsvolle films en documentaires streamen via Cinébib. Dit pilootproject loopt 2 jaar. Bij een positieve evaluatie kan deze dienst nadien uitgebreid worden naar andere openbare bibliotheken in Vlaanderen en Brussel.

Is jouw bibliotheek van de partij?

Hieronder vind je een lijst van de bibliotheken die meedoen aan het pilootproject. Leden van onderstaande bibliotheken kunnen met het Mijn Bibliotheek-profiel films, series en documentaires streamen. Klik hieronder op jouw bibliotheek voor meer info over Cinébib in je bib en het aanbod.

cinebib popcorn klein

Aalst: Sooner

Antwerpen: Sooner + Dalton

Berlare: Sooner

Buggenhout: Sooner

Dendermonde: Sooner

Eeklo: Dalton

Elsene: Sooner

Genk: Sooner

Hamme: Sooner

Herentals: Dalton + Avila

IVEBICA (Hemiksem, Schelle, Niel): Dalton

Kasterlee: Dalton

Laarne: Sooner

 

Lebbeke: Sooner

Leuven: Sooner

Lille: Dalton

Lummen: Sooner

Muntpunt: Avila

Nazareth: Sooner

Puurs-Sint-Amands: Sooner + Dalton + Avila

Schaarbeek: Dalton + Avila

Sint-Niklaas: Sooner

Stekene: Sooner

Wetteren: Sooner

Wichelen: Sooner

Zele: Sooner

Zwevegem: Sooner

 

Zo werkt Cinébib

Lid van de bib? Met Cinébib stream je films en documentaires op je eigen toestel, waar en wanneer je wil. Meld je aan met je Mijn Bibliotheek-profiel en haal de betere cinema in huis! Cinébib geeft filmliefhebbers een alternatief voor de grote streamingdiensten met commerciële content.

Heb je nog geen Mijn Bibliotheek-profiel? Registreer je hier.

 

cinébib header

Cultuurconnect (digitaal steunpunt voor bibliotheken) coördineert het pilootproject en werkt daarvoor samen met de bibliotheken van Aalst, Antwerpen, Dijk 92, Eeklo, Elsene, Genk, Herentals, IVEBICA, Kasterlee, Leuven, Lille, Lummen, Nazareth, Puurs-Sint-Amands, Schaarbeek, Sint-Niklaas, Stekene en Zwevegem